AutoRent Huurmij breekt tarieven koeltransport open met VebaBox

Publicado: 02-06-2011

AutoRent Huurmij, bekend als verhuurder van personen- en bedrijfswagens, is vanaf 1 juni gestart met de verhuur van koeltransportmiddelen. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met VebaBox welke de markt van traditionele koelvoertuigen de laatste jaren gestaag aan het vervangen is.

Pool van Koelauto’s
Het unieke aan het concept is dat AutoRent Huurmij een pool van VebaBoxen heeft aangeschaft welke eenvoudig in een willekeurig voertuig kunnen worden geplaatst. De auto kan dus worden aangepast aan de behoefte zegt Ralph Mors, Commercieel Directeur bij AutoRent Huurmij. Op het moment dat de behoefte onverhoopt minder is, kunnen we de boxen er weer uithalen en de auto voor reguliere verhuur inzetten. Dat alles vertaald zich in een veel scherpere prijs voor huur van gekoeld transport als tot nu toe gebruikelijk is in de markt aldus Mors.Praktisch Alternatief
In deze tijd waarin uitstel van investeringen soms onvermijdelijk is, bieden wij hiermee een praktisch alternatief. Daarnaast kunnen wij een levertijd overbruggen en kan de klant bij ons terecht als de behoefte te incidenteel is om aanschaf van een koelauto te rechtvaardigen aldus Mors.

Toegankelijke prijzen & compleet uitgeruste auto’s
AutoRent Huurmij wil zowel de kleine middenstander en cateraar als de logistieke branche aantrekken. Voor € 50,- per dag!! kan er al een koelvoertuig worden gehuurd. Voor een langere huurbehoefte zijn er speciale nog scherpere week- en maandprijzen


Alle auto’s worden geleverd met een aansluiting om s’nachts op netstroom door te kunnen koelen. Tevens kan er optioneel een powerpack worden bijgehuurd om door te kunnen koelen bij stilstand onderweg.

Landelijke Dekking
Landelijk dekking is voor inzetten vanaf 2 maanden gegarandeerd. Tevens worden de voertuigen dan voor de deur afgeleverd. Voor een kortere periode gaat het in overleg. Uiteraard kunnen de auto’s ook worden opgehaald door de klant zegt Mors. Onze vestigingen zijn 6 dagen in de week open.

Divers Aanbod
Er wordt gestart in het kleine segment (Caddy, Kangoo) maar nog deze zomer wordt er uitgebreid met de grotere boxen. Wat ons betreft tot en met de grootste versie waarin 4 volledige europallets kunnen worden geplaatst aldus een enthousiaste Mors die dit partnership met VebaBox een grote slagingskans toedicht.

Meer informatie of reservering plaatsen?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of direct een voertuig huren? U kunt van maandag t/m zaterdag bellen met AutoRent Huurmij, vestiging Leiderdorp 071 – 5820820 of een mail sturen naar

koeltransport@huurmij.nl.
www.vebabox.nl


Representações

Clique para ampliar
Clique para ampliar

Mais notícias